bezár

Cookie irányelvek

Az EU 2009/136/CE rendelete és a vonatkozó jogszabályok értelmében tájékoztatjuk Önt, hogy ez a weboldal kizárólag saját cookie-kat használ.

Mik azok a cookie-k?

A cookie (vagy süti) olyan kisméretű szövegfájl, amely az Ön számítógépén tárolódik, amikor meglátogat egy weboldalt. Olyan adatokat tárol, amiket akkor küld el a weboldalnak, amikor Ön azon belül navigál, illetve amint a legközelebbi alkalommal újra felkeresi azt. Néhány cookie elengedhetetlen a weboldal bizonyos funkcióinak működéséhez, mint például a kosár vagy a bejelentkezés. Más cookie-k arra valók, hogy böngészési információkat tároljon, amelyek segítségével elemezni lehet a weboldal használatát, ehhez igazítva később bizonyos megjelenítendő tartalmakat.

Milyen módon előzhetem meg azt, hogy a cookie-k eltárolódjanak a számítógépemen?

Minden egyes böngészőben (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari) egyenként kell beállítani a cookie (süti) preferenciákat. Rendszerint több lehetőség is rendelkezésére áll a cookie-k kezelésére: némelyek elfogadása; az összes elutasítása; bizonyos, már korábban tárolt cookie-k törlése; bizonyos weboldalak letiltása arról, hogy adatokat gyűjtsön az Ön számítógépén található cookie-k segítségével vagy harmadik féltől származó cookie-k blokkolása (harmadik féltől származó cookie: egy bizonyos weboldal van nyitva a böngészőben, viszont egy másik weboldal tárolja el a cookie-jait az Ön számítógépén).

Milyen cookie-kat tárolunk ezen a weboldalon?

Ez a weboldal kizárólag ilyen cookie-kat tárol:

1. Technikai Cookie-k - ezek elengedhetetlenek a weboldal futtatásához.
2. Funkcionális Cookie-k - ezek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a felhasználóink elérhessék az általuk igényelt szolgáltatásainkat.

Rendben
Felhívjuk figyelmét, hogy ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ. Ezek a weboldal megfelelő működéséhez szükségesek. A weboldal böngészésével Ön elismeri, hogy elfogadta a "Cookie irányelvekben" leírtakat és a webhely által használt sütiket.
/termekek/2in1
Hírek

Feederezés IQBaits Method Mix etetőanyaggal

2015.09.22.

"Nagyszerűen vizsgázott az IQBaits Banán–kagyló!"

A hét elején elterveztem, hogy vasárnap horgászni megyek a Hosszúhetényi tóra, az IQBaits Method Mixet kipróbálni. A választásom a Banán-kagylósra esett. A tóról pár szó.

 

Baranya megyében található, 20 km-re Pécstől szép környezetben egy tanya közepén. Területe kb. 4 hektár, mélysége átlagosan 2,5 méter. A legtöbb hazai halfaj megtalálható benne. Pontyokból és amurokból méretes példányok akadhatnak az ember horgára.

 

Természetesen az időjósok most nem tévedtek, vasárnap reggel zuhogó esőre ébredtem. Ez azonban nem vette el a kedvem, beraktam a hátizsákba az esőruhámat és indultam. 7 óra körül értem ki a tóra, összeszereltem a botjaimat, bekevertem az etetőanyagot, melyet 3 dl vízzel nedvesítettem, majd 15 perc pihentetés után még 1 dl vízzel beállítottam végleges nedvességet. Ezt követően törőszitán áttörve érte el a homogén állagot.  A 3,9 méteres bot horgára fokhagymás minibojli került, melyet  hajszálelőkéjén kínáltam fel, egy szem popup és egy szem süllyedő változatban. A két bojli pont úgy egyensúlyozza ki egymást, hogy csak a hajszálelőke hosszban lebeg.  A 3,6 méteres bot horgára egy szem süllyedő kagylós mini bojli került csalitüskén felkínálva. Az etetőanyag mindkét bot etetőkosarában banán – kagyló volt.  10-es horgot használtam.

 

9 óra tájban húzós kapásra lettem figyelmes, bevágáskor nagy ellenállásba ütköztem, a hal 10-15 méter zsinórt húzott le az orsóról. Éreztem, hogy termetes példánnyal hozott össze a sors. 15-20 perces fárasztás után, egy 9 kilogrammos tőpontyot tereltem a szákomba – igazán jól indult a horgászat. A nap további részében 2db 1,5 - kilogrammos pontyot fogtam összesen 5 kapásom volt kettő sajnos leakadt. A horgászat időtartama 5 óra volt.

 

A változó idő ellenére úgy gondolom, összességében eredményes horgászatot zártam. Nagyszerűen vizsgázott az IQBaits Banán–kagyló!

 

A teljes galériát ide kattintva tekintheted meg: http://www.iqbaits.hu/galeria/Feederezes-IQBaits-Method-Mix-etetoanyaggal

 

Czink Zoltán beszámolója

 

 



Lap tetejére